Kom med!

Alla kan vara med

Lider du av sömnapné, egen eller andras? Gå med i en apnéförening och förena nytta med nöje. Hos samtliga föreningar får du för runt 200 kr/år (hälften som anhörig- eller stödmedlem):

• träffa andra apnoiker och anhöriga och utbyta erfarenheter
  • tips för att underlätta till vardag och fest, arbete och semester
  • information om nya produkter och forskningsrön
  • träffa leverantörer av hjälpmedel
  • inbjudan till medlemsträffar med spännande föreläsare
  • delta i arbetet för en rättvisare vård
  • tidningen Drömläget hem i brevlådan
  • medlemskap i en patientförening som är godkänd av Landstinget

Du kan bli medlem i vilken apnéförening du vill: StockholmVäst eller Öst och snart även Dalarna. Enklast är kanske den förening som ligger närmast eller som du har lättast att nå för att ta del av föreläsningar, medlemsmöten och andra arrangemang.

Om du inte har någon i din närhet så välj den du vill vara med i tills vidare. Vi arbetar aktivt för att bilda fler föreningar. Hör gärna av dig om du vill starta upp en i din region.

Du kan besöka föreningarnas avdelningar här på webbplatsen:DalarnaStockholm, Väst och Öst eller fylla i formuläret

Jag vill bli

Jag vill bli medlem i Apneföreningen:
DalarnaStockholmVästÖst

Genom att anmäla dig som medlem i en Apnéförening godkänner du att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).