Sömnapné- & snarkgruppen är en sluten grupp som startades av Patric Ilar, ordförande i Apnéföreningen Öst.

Gruppen är politiskt, medicinskt & religiöst obunden och är till för att vi som har sömnapné &/eller snarkar ska kunna sprida kunskapen vidare, prata om detta & våra erfarenheter. Den är öppen för alla som vill vara med & som saknat ett ställe där vi kan diskutera frågor kring detta.

Apnéföreningen Öst har en Facebooksida @apneost– gilla den! Där kan du läsa om föreningens aktiviteter och ha kontakt med dess medlemmar.

Twitter icon
Apnéföreningarna har just startat med twitter. Följ @ApneSverige och tagga oss för nyheter och annat intressant inom området.

Vårt Instagramkonto apnesverige hoppas vi komma igång med under senvåren – följ oss så märker du när vi är klara.

Övriga länkar

Vår systerorganisation i söder – www.apnesyd.se