• Späckat Drömläget 2 ute nu

[Stockholm] Nytt späckat nummer av Drömläget  kommer hem till medlemmarna i Öst, Väst och i Stockholm lagom till midsommar. Här på hemsidan finns den redan PDF-form. I nummer 2 kan du läsa om hur Stockholms ordförande Gert Grundström upplever sveket från politikerna, främst KDs. Thomas Magnusson, ordförande i Diabetesorganisationen förklarade sambanden mellan Sömnapné och Diabetes på stockholms medlemsmöte i Mars – som du också får en rapport ifrån.
    Möt Marja och Claes. Två nya styrelsemedlemmar i Stockholm. Är Apnébettskenan ett alternativ till CPAP? Svaret kan du ta del av i detta nummer.
    Dan Wiksten har gjort ett företagsbesök på Breas och Apné Västs har haft årsmöte med framtidstro.
    Björn Frantzéns Paellarecept även i Drömläget. Björns recept finns även här på hemsidan.
    Fråga Doktorn tar upp frågor kring befuktaren och allergi.

Ta del av Drömläget 2 här