Anmälan till Julmöte och Extra Årsmöte

Anmäl dig nedan redan nu till medlemsmötet med julgröt  och Extra Årsmöte den 12 december kl 1800.

Vi är en aktiv förening som växer och växer. Fler och fler kommer på medlemsmötena . Det är naturligtvis mycket glädjande med all respons från medlemmarna men nu behöver vi ha lite koll på hur många som kommer till Julmötet och det Extra Årsmötet. Lokalen rymmer bara 130 personer…

Det extra årsmötet har bara en punkt och det är om vi ska ansluta oss till anslutning till Riksförbundet Hjärt Lungfondonden eller inte.

På det senaste medlemsmötet i den 3 oktober var det mycket positiva tongångar till en anslutning.

Vill du äta efter själva mötet så kostar det 70 kr för Julgröt, skinka julost, dryck och kaffe med pepparkakor.
Medtag gärna jämna pengar.
Vill du inte äta så skriv det i formuläret nedan.

Torsdagen den 12 december kl 1700 slås portarna upp

Tellus fritidscenter
Lignagatan 6 (i hörnet av Hornsgatan vid Hornstull)

Nedan en försmak av innehållet. Ett mer utförligt program kommer senare men