AUKTION! – BREAS Z1 Auto inkl batteripack

BREAS har åter igen skänkt en rese-CPAP att auktioneras ut till medlemmar i Apné Väst, Öst och Stockholm.

Utropspriset är satt till 5.000.-. (Värde mer än det dubbla på öppna marknaden.)
Läs mer om Breaz på deras hemsida

Auktionen går till på följande sätt:
man lämnar ett bud i formuläret nedan.
Vi meddelar varje nytt anbud till dem som bjuder så att man har möjlighet att komma tillbaka med nytt bud.

Sista bud-dag är den 30 dec kl 21.00. Fram till denna tidpunkt kan man lägga sitt bud.
CPAP:en skickas från BREAS till anbudsvinnaren och slutbudet publiceras första numret av Drömläget 2021

Intäkten kommer att finansiera kommande korsord och vinster i medlemstidningen Drömläget.

OBS Endast medlemmar i Apné Väst, Apné Öst och Apné Stockholm som kan vinna budgivningen.

Senaste bud 28 dec kl 22:56= 7 500 kr
Obs sidan uppdateras inte i realtid så det kan ha kommit in flera bud efter ovanstående.

Ovanstående bud vann. Gratuelerar!

Mitt bud på BREAS Z1

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA
    och Google Privacy Policy och Terms of Service är tillämpliga.