Vår webbplats innehåller länkar till tredje parts webbplatser. Dessa länkar är endast för informationssyfte. Eftersom vi saknar kontroll över innehållet på dessa webbplatser eller dess material ansvarar vi inte heller för dess innehåll. Vi ansvarar inte heller för skador eller förluster som skulle kunna uppstå vid användning av dessa länkar

Vår webbplats använder Google Analytics som ett hjälpmedel för att få en bild av hur besökare använder webbplatsen. Denna information används i syfte att utvärdera besöksstatistik, exempelvis använder vi rapporter av besöken på webbplatsen för att förbättra innehåll, navigation och struktur.

Kom med – Bli medlem!

massor av människor

Lider du av sömnapné, egen eller andras? Ta då tillfället i akt och förena nytta med nöje och bli medlem i den förening du väljer nedan. För endast 200 kr/år får du:

• träffa andra apnoiker och anhöriga och utbyta erfarenheter
  • tips för att underlätta till vardag och fest, arbete och semester
  • information om nya produkter och forskningsrön
  • träffa leverantörer av hjälpmedel
  • inbjudan till medlemsträffar med spännande föreläsare
  • delta i arbetet för en rättvisare vård
  • tidningen Drömläget hem i brevlådan
  • medlemskap i en patientförening som är godkänd av Landstinget

Du kan bli medlem i vilken apnéförening du vill:

Stockholm Väst Öst

Enklast är att välja den förening som ligger närmast eller som du har lättast att nå för att ta del av föreläsningar, medlemsmöten och andra arrangemang.

Om du inte har någon i din närhet så välj den du vill vara med i tills vidare. Vi arbetar aktivt för att bilda fler föreningar. Hör gärna av dig om du vill starta upp en i din region.