Drömläget tar pulsen på Stockholms sömnvård

Pandemin biter inte på Drömläget som kommer hem i brevlådan till alla medlemmar vecka 16. Du kan  ta del av den i pdf-format. Ur innehållet:
Gert Grundström hälsar Désirée Pethrus, som är vårdutvecklingsråd för sjukvården i Stockholm, välkommen. Hon får även lite tips…
Dan Wiksten har intervjuat Mikael Lindh, VD på nya Aleris Sömn och flera av hans medarbetare i chefställning. Det är inte bara turer i upphandling utan även i behandling och hur företag köps upp och struktureras om. Pust!

LarsGösta Almgren, fd ordförande i vår apneförening, undrar vart Stockholms apnévård tog vägen.

Riksförbundet HjärtLung har tagit fram en ny informationsbroschyr om Sömnapné. Jodå, vi har hela tiden varit med vid framtagningen och ser fram emot att få sprida broschyren.

Björn Frantzén lär oss laga kyckling-pot au feu med dragonolja

Du får träffa Ludger Grote som tar över frågespalten i Drömläget efter Richard Harlid
Och som vanligt lite mer och produktlanseringar av våra annonsörer.

Lösningen på korsordet i förra Drömläget finns här

Ladda ned hela Drömläget här

Flera artiklar