Kom till höst- och extra årsmöte den 11 oktober

[Stockholm] Den 11 oktober blir det höstmöte i Stockholm med extra årsmöte där det slutgiltigt ska slås fast att suppleanter utgår ur styrelsen och ersätts med ledamöter. Det är endast en formsak eftersom det i praktiken redan fungerar som så.

Vi startar med kaffe och smörgås, som föreningen bjuder på, och kikar runt bland alla utställare. Finns det andra forum där du kan få så mycket samlad information om behandling av sömnapné?

Du kan köpa lotter och vinna fina priser. Larsgösta Almgren berättar om hur det är att ha CPAP /apnébettskena och campa. Tandläkare Antoine Elkhoury berättar mer om apnébettskenor och svarar på medlemsfrågor. Och så får du veta lite mer om hemsidan och Facebookgruppen “Sömnapné och Snarkgruppen”.

Se hela kallelsen och programmet.

Portarna slås upp 11 oktober,  kl 1700 på Tellus Fritidscenter
Lignagatan 8