Apnéföreningen Öst

Historik

Vi är en lokalförening i Östergötland med omnejd som grundades  2016 efter ett möte med Gert Grundström från Apnéföreningen i Stockholm.

Tanken med vår lokalförening är att underlätta för de i närområdet att ha lite närmare till sin förening. Vi har Östergötland som vårt primära upptagningsområde, men bor man i närheten är det såklart inget hinder att bli medlem hos oss. Man kan vara medlem i vilken förening man vill, eller tom flera.

Vilka är vi?

Apnéföreningen Öst består i dagsläget av:
Orförande: Patric Ilar
Sekreterare: Carola Bohlin Ilar
Föreningens säte är i Tjällmo, Motala kommun.

Vi har även en sida på facebook där vi lägger ut information – håll gärna kontakten med oss där

Sedan flera år tillbaka administrerar Apné Östs ordförande Patric Ilar den slutna facebookgrupp Sömnapné- & snarkgruppen där vi diskuterar och byter erfarenheter. Gå med i facebookgruppen!