Vår webbplats innehåller länkar till tredje parts webbplatser. Dessa länkar är endast för informationssyfte. Eftersom vi saknar kontroll över innehållet på dessa webbplatser eller dess material ansvarar vi inte heller för dess innehåll. Vi ansvarar inte heller för skador eller förluster som skulle kunna uppstå vid användning av dessa länkar

Vår webbplats använder Google Analytics som ett hjälpmedel för att få en bild av hur besökare använder webbplatsen. Denna information används i syfte att utvärdera besöksstatistik, exempelvis använder vi rapporter av besöken på webbplatsen för att förbättra innehåll, navigation och struktur.

Apnéföreningen Öst

Senaste från Öst

Historik

Vi är en lokalförening i Östergötland med omnejd som grundades  2016 efter ett möte med Gert Grundström från Apnéföreningen i Stockholm.

Tanken med vår lokalförening är att underlätta för de i närområdet att ha lite närmare till sin förening. Vi har Östergötland som vårt primära upptagningsområde, men bor man i närheten är det såklart inget hinder att bli medlem hos oss. Man kan vara medlem i vilken förening man vill, eller tom flera.

Vilka är vi?

Apnéföreningen Öst består i dagsläget av:
Orförande: Patric Ilar
Sekreterare: Carola Bohlin Ilar
Föreningens säte är i Tjällmo, Motala kommun.

Vi har även en sida på facebook där vi lägger ut information – håll gärna kontakten med oss där

Sedan flera år tillbaka administrerar Apné Östs ordförande Patric Ilar den slutna facebookgrupp Sömnapné- & snarkgruppen där vi diskuterar och byter erfarenheter. Gå med i facebookgruppen!