Vår webbplats innehåller länkar till tredje parts webbplatser. Dessa länkar är endast för informationssyfte. Eftersom vi saknar kontroll över innehållet på dessa webbplatser eller dess material ansvarar vi inte heller för dess innehåll. Vi ansvarar inte heller för skador eller förluster som skulle kunna uppstå vid användning av dessa länkar

Vår webbplats använder Google Analytics som ett hjälpmedel för att få en bild av hur besökare använder webbplatsen. Denna information används i syfte att utvärdera besöksstatistik, exempelvis använder vi rapporter av besöken på webbplatsen för att förbättra innehåll, navigation och struktur.

Bli medlem i Apnéföreningen Öst

För att bli medlem i Apnéföreingen Öst kostar det:
Fullvärdig medlem, med rösträtt: 150 kr / kalenderår
Stödmedlem, utan rösträtt: 75 kr / kalenderår
Familjemedlem: 100 kr / kalenderår & medlem, dock högst 250 kr / famillj & kalenderår.

Swish: 123 668 85 68

Du blir medlem genom att betala in medlemsavgiften och sedan fylla i följande formulär.

Jag vill bli
    MedlemStödmedlemFamiljemedlem (Fyll i namn på huvudmedlem i rutan för meddelande)

Jag har
    betalat in på föreningens bankgirobetalat med Swish

Ev. meddelande

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA
    och Google Privacy Policy ochTerms of Service är tillämpliga.

Genom att anmäla dig som medlem i Apnéföreningen Öst godkänner du att vi använder uppgifterna i vårt register.