Bli medlem i Apnéföreningen Öst

Du kan i dagsläget bli medlem i vilken apnéförening du vill. Enklast är att du blir medlem i den förening som du har närmast eller har lättast att nå för att ta del av föreläsningar, medlemsmöten och andra arrangemang.

Nu har vi höstkampanj och det är helt gratis att bli medlem i Apné Öst för resten av 2018. Så varför tveka? Fyll bara i formuläret nedan.

I vanliga fall kostar det:

för att bli medlem i Apnéföreingen Öst:
Fullvärdig medlem, med rösträtt: 150 kr / kalenderår
Stödmedlem, utan rösträtt: 75 kr / kalenderår
Familjemedlem: 100 kr / kalenderår & medlem, dock högst 250 kr / famillj & kalenderår.

Swish: 123 668 85 68

Du blir medlem genom att betala in medlemsavgiften och sedan fylla i följande formulär.

Jag vill bli
MedlemStödmedlemFamiljemedlem (Fyll i namn på huvudmedlem i rutan för meddelande)

Jag har
betalat in på föreningens bankgirobetalat med Swish

Ev. meddelande

Genom att anmäla dig som medlem i Apnéföreningen Öst godkänner du att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).