Vår webbplats innehåller länkar till tredje parts webbplatser. Dessa länkar är endast för informationssyfte. Eftersom vi saknar kontroll över innehållet på dessa webbplatser eller dess material ansvarar vi inte heller för dess innehåll. Vi ansvarar inte heller för skador eller förluster som skulle kunna uppstå vid användning av dessa länkar

Vår webbplats använder Google Analytics som ett hjälpmedel för att få en bild av hur besökare använder webbplatsen. Denna information används i syfte att utvärdera besöksstatistik, exempelvis använder vi rapporter av besöken på webbplatsen för att förbättra innehåll, navigation och struktur.

Om Apnéföreningen Öst

Föreningsinfo

Ordförande: Patric Ilar
Sekreterare: Marie Lindhe
Kassör:
Styrelsen nås på ost@apneforeningen.se

Org.nr: 802499-3837
Bankgiro: 5089-1449
Swish: 123 668 85 68

Vi finns på Facebook. Här kan du hitta nyheter från föreningen, prata med andra medlemmar, tjata på oss i styrelsen, eller bara gilla oss.

Sömnapné & snarkgruppen på Facebook
Sluten grupp så att man kan diskutera fritt utan att alla som har ett Facebookkonto kan läsa om ens privata funderingar. Många tycker fortfarande att det är lite jobbig, besvärligt eller rent av pinsamt att prata om detta. Vi vill lyfta denna tabu, så ett bra sätt är att komma in i denna gemenskap och kunna diskutera med andra likasinnade.