Apnéföreningen i Stockholm

Vi behövs

Vi i Apnéföreningen arbetar aktivt för att förbättra livssituationen för oss med sömnapné och våra närstående. Vi bevakar och tar tillvara våra intressen genom att bilda opinion och påverka politiker och leverantörer av hjälpmedel. Kika på lite av vad vi gjorde 2019

Samarbetspartners

I december 2019 blev vi anslutna till Riksförbundet HjärtLung. Vi ser fram emot det samarbetet och att våra medlemmar  kommer att märka positiva effekter av anslutningen.

I maj 2017 blev vi medlemmar i HSO Stockholm som under 2018 bytte namn till Funktionsrätt

Dina medlemsförmåner

Vi jobbar även aktivt med den orättvisa  hyran av CPAP och förebyggande trafiksäkerhetsarbete

Vi brukar ha fyra större medlemsmöten per år. På dom har du chans att lära känna andra medlemmar i samma situation. Du får se och prova på nya hjälpmedel från olika leverantörer samt lyssna på kända föreläsare inom området.
Tyvärr har Corona medfört att vi varit tvungna att ställa in alla fysiska medlemsmöten 2020.

Vi brukar avsluta medlemsmötena med en bit mat och lite extra festligt blir det på vår- och höstavslutningarna.

Vår medlemstidning Drömläget får du hem i brevlådan fyra gånger per år.

Medlemskapet kostar bara 200 kr per år.
Vill du som är anhörig stötta föreningen kostar det endast 100 kr per år.

Som medlem får du:
Information om vad som händer inom området sömn
Tips på bra hjälpmedel och hur de ska skötas
Delta på intressanta föreläsningar
Hjälp med att driva relevanta frågor
Chans att utbyta erfarenheter med andra som har sömnapné
Medlemstidningen Drömläget hem i brevlådan.
Känna nyttan av att stödja en av landstinget, godkänd, patientförening

Välkommen!

Ja, jag vill bli medlem!