Vår webbplats innehåller länkar till tredje parts webbplatser. Dessa länkar är endast för informationssyfte. Eftersom vi saknar kontroll över innehållet på dessa webbplatser eller dess material ansvarar vi inte heller för dess innehåll. Vi ansvarar inte heller för skador eller förluster som skulle kunna uppstå vid användning av dessa länkar

Vår webbplats använder Google Analytics som ett hjälpmedel för att få en bild av hur besökare använder webbplatsen. Denna information används i syfte att utvärdera besöksstatistik, exempelvis använder vi rapporter av besöken på webbplatsen för att förbättra innehåll, navigation och struktur.

Bli medlem i Stockholm

Välkommen som medlem i Apné Stockholm, en aktiv patientförening. Vi har medlemsmöten med intressanta föreläsningar flera gånger om året – om det inte råder pandemi eller annat elände. När vi åter kan ha medlemsmöten får du träffa andra med samma besvär och leverantörer från olika företag. Vi avslutar normalt terminerna lite festligare med mat och dryck. I år hoppas vi kunna bjuda in till ett julbord som heter duga! Som medlem får du hem vår populära tidning Drömläget i brevlådan vare sig det är pandemi eller inte.

Från maj 2021 gäller åter kalenderårsmedlemskap. Riksförbundet HjärtLung, där vi är medlemmar, administrerar vårt medlemsregister. Medlemskapet kostar endast 200 kr/kalenderår
Det innebär:
1. Du ansöker om medlemskap i Apnéföreningen i Stockholm i formuläret nedan
2. Inom en vecka får du hem ett inbetalningskort från Riksförbundet HjärtLung.
3. När du har betalat medlemsavgiften får du hem ett välkomstbrev.

(Från och med 29 januari 2021 har vi endast fullt medlemskap, 200 kr/kalenderår och inte som tidigare, även stöd/anhörigmedlemskap.)

Jag vill bli

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA
    och Google Privacy Policy och Terms of Service är tillämpliga.

Genom att anmäla dig som medlem i Apnéföreningen Stockholm godkänner du att vi använder uppgifterna i vårt och Riksförbundet HjärtLungs register.