Bli medlem i Stockholm

Välkommen som medlem i Stockholm. Vi har medlemsmöten med intressanta föreläsningar flera gånger per år. Du får träffa andra med samma besvär och leverantörer från olika företag. Vi avslutar terminerna lite festligare med mat och dryck. Och som medlem får du hem Drömläget i brevlådan.

Nu har vi höstkampanj och det är helt gratis att bli medlem hos oss i Apné Stockholm för resten av 2018. Så varför tveka? Fyll bara i formuläret nedan.

I vanliga fall kostar det endast 200 kr/år och som anhörig/stödmedlem 100 kr per år.

Swish 1232631281
Plusgiro: 27 61 71-6
BG 108-0522

Jag vill bli
MedlemStödmedlem

Jag har satt in medlemsavgiften på föreningens
SwishPlusgiroBankgiroJag har inte satt in avgiften utan väntar på faktura från föreningen

Genom att anmäla dig som medlem i Apnéföreningen Stockholm godkänner du att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).