Bli medlem i Stockholm

Välkommen som medlem i Apné Stockholm, en aktiv patientförening. Vi har medlemsmöten med intressanta föreläsningar flera gånger om året. Du får träffa andra med samma besvär och leverantörer från olika företag. Vi avslutar terminerna lite festligare med mat och dryck. Och som medlem får du hem vår populära tidning Drömläget i brevlådan.

Det kostar endast 200 kr för 12 månaders medlemskap. Blir du t ex medlem i oktober får du ny inbetalningsavi i september/oktober kommande år.
(Från och med 29 januari 2021 har vi endast fullt medlemskap och inte som tidigare, även stöd/anhörigmedlemskap.)
Medlemskapet gäller från det datum du betalat avin, som kommer från Riksförundet HjärtLung, och 1 år framåt. Det vill säga rullande medlemskap)

Riksförbundet HjärtLung, där vi är medlemmar, administrerar vårt medlemsregister.
Det innebär:
1. Du ansöker om medlemskap i Apnéföreningen i Stockholm i formuläret nedan
2. Inom en vecka får du hem ett inbetalningskort från Riksförbundet HjärtLung.
3. När du har betalat medlemsavgiften får du hem ett välkomstbrev.

Jag vill bli

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA
    och Google Privacy Policy och Terms of Service är tillämpliga.

Genom att anmäla dig som medlem i Apnéföreningen Stockholm godkänner du att vi använder uppgifterna i vårt och Riksförbundet HjärtLungs register.