Bli medlem i Stockholm

Välkommen som medlem i Stockholm. Vi har medlemsmöten med intressanta föreläsningar flera gånger per år. Du får träffa andra med samma besvär och leverantörer från olika företag. Vi avslutar terminerna lite festligare med mat och dryck. Och som medlem får du hem Drömläget i brevlådan.

Det kostar endast 200 kr/år och som anhörig/stödmedlem 100 kr per år.

Från och med Januari 2020 kommer Riksförbundet HjärtLung* att administrera vårt medlemsregister. Det innebär att från och med 23 januari så:
1) Ansök om medlemskap till Apneförenimngen i Stockholm i formuläret nedan
2) Inom 1 vecka får du hem ett inbetalningskort från Riksförbundet HjärtLung. Betalningen går dock till oss i Apneföreningen i Stockholm
3) När du betalat in medlemsavgiften 200 alternativt stödmedlemsavgiften på 100 kr får du hem ett välkomstbrev från oss.

(*Den 12e december 2019 beslöt extra årsmöte att vi skulle ansluta oss till Riksförbundet HjärtLung. Samma dag beviljade Riksförbundet Hjärt Lung vår ansökan. Den 13 januari skrev avtalet under helt formellt.)

Jag vill bli
MedlemStödmedlem

Genom att anmäla dig som medlem i Apnéföreningen Stockholm godkänner du att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (dataskyddsförordningen).