Vår webbplats innehåller länkar till tredje parts webbplatser. Dessa länkar är endast för informationssyfte. Eftersom vi saknar kontroll över innehållet på dessa webbplatser eller dess material ansvarar vi inte heller för dess innehåll. Vi ansvarar inte heller för skador eller förluster som skulle kunna uppstå vid användning av dessa länkar

Vår webbplats använder Google Analytics som ett hjälpmedel för att få en bild av hur besökare använder webbplatsen. Denna information används i syfte att utvärdera besöksstatistik, exempelvis använder vi rapporter av besöken på webbplatsen för att förbättra innehåll, navigation och struktur.

Kontakta oss i Stockholm

Ändring av uppgifter i medlemsregistret

Vill du ändra dina uppgifter i medlemssystemet, tex telefon eller mejladress, gör du det allra enklast genom att logga in på “min sida” på Riksförbundets Hjärtlungs webbplats. Sedan januari 2020 sköter de apnéföreningens medlemsregister

Direkt till MIN SIDA på Riksförbundets Hjärtlungs webbplats.
Inloggningsuppgifter har du fått på fakturan som kom från Riksförbundet Hjärtlung.

All annan kontakt med föreningen

Du får gärna kontakta oss via formuläret nedan eller via mail eller telefon, se uppgifterna nedan/till höger

Om du vill ändra telefon eller mejladress är det enklast om du logga in på "Min sida" enligt ovan.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA
    och Google Privacy Policy och Terms of Service är tillämpliga.

Vi kan även nås på stockholm@apneforeningen.se