• Vinst- och räkfrossa i sommarhetta

[Stockholm] Den  31 maj var det räkfrossa på medlemsmötet på Tellus. Förutom räkor i mängder var det också många vinnare i lotteriet.

Drygt 70 medlemmar trotsade sommarhettan och tog sig till medlemsmötet på Tellus på Lignagatan för att få träffa andra medlemmar,  olika leverantörer för att se det allra senaste inom behandlande hjälpmedel, frossa i räkor, följa föreningens kamp för rättvisare behandling, vinna på det sedvanliga lotteriet och höra på en intressant föreläsning. Denna gång var det Jonny Eriksson från Philips som äntrade scenen och visade upp deras senaste lilla CPAP med mask.

Ordföranden Gert Grundström höll ett mycket engagerande tal kring politikernas svek mot länets apnoiker

Jonny Eriksson från Philips provar ut masker på intresserade medlemmar

Mötet samlade ett 70-tal medlemmar trots ett underbart sommarväder utanför (

Jonny Eriksson presenterar Philips nya lilla rese-CPAP.

Räkfossan kunde i år hållas i den ljusa trevliga restaurangen. Allt tycktes vara mycket trevligt!

1:a pris-vinnaren visar stolt upp sitt förstapris – finaste chamgagne

Andra vann både vin, kaffekokare och brandspruta(!)